Sony

HomeSony

Xperia Z2

Maak kennis met Xperia Z2. Een Android telefoon waar je foto’s en video’s mee kunt maken als nooit tevoren. Voor momenten die je altijd bij je wilt houden. Met 20,7 megapixels en een grote sensor is de Xperia Z2 Android telefoon vergelijkbaar met onze compacte digitale camera’s. Superheldere en haarscherpe afbeeldingen zijn het resultaat. Met Xperia Z2 kun je in 4k video van wereldklasse opnemen, waardoor je dat speciale moment opnieuw kunt beleven in prachtige ultrahoge definitie.

Prijs : € 549 € 499

Xperia Z3 compact

Xperia Z3 Compact is ontworpen om echt iets toe te voegen aan je leven – wat je ook op je pad vindt. Dankzij de hoogste waterdichtheidsclassificatie* overleeft je Xperia Z3 Compact ongelukjes rond het aanrecht, gesprekken in de regen en fotosessies bij slecht weer. De beste momenten gebeuren niet altijd in het beste licht. Jaren aan camera-ervaring van Sony geeft je Xperia Z3 Compact, om ongeëvenaarde prestaties bij weinig licht te bieden. Dankzij Cyber-shot- en Handycam-technologieën kun je onderweg verbluffende video’s opnemen en onder alle weersomstandigheden kraakheldere foto’s nemen.

Prijs : € 450 € 379

Xperia C4

Maak kennis met Xperia C4, de selfie telefoon van de volgende generatie van Sony. Deze telefoon is niet alleen uitgerust met een krachtige 13-megapixelhoofdcamera, maar ook met een 5-megapixelcamera aan de voorzijde met LED-flitser en groothoeklens. Xperia C4 heeft alles wat je nodig hebt om PROselfie-foto’s en -video’s te maken. Xperia C4 heeft een groot, helder en mooi full-HD-scherm met verbeterde scherpte en contrast. Of je nu de foto’s van je vrienden of een schattige video van een puppy bekijkt, of een avond doorbrengt met je favoriete tv-serie, elk detail ziet er echt ongelofelijk uit.

Prijs : € 399 € 349

Xperia M4 aqua black

Deze waterdichte* camerafoon zit boordevol met de allerbeste cameratechnologie van Sony. Denk bijvoorbeeld aan Superieur automatisch, de functie die 52 verschillende scenario’s herkent en automatische de optimale instellingen configureert zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Het resultaat? Je maakt altijd de perfecte opname, zelfs als er weinig licht is.

Prijs : € 300 € 279

Xperia E

De smartphone zonder poespas, geschikt voor de beginnende gebruiker; uitstekende bel- en muziekkwaliteit en een goede camera.

Prijs : € 150 € 129
color
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://www.moqbeltelecom.nl/
#d63b33
style1
paged
Posts laden...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off