LG

HomeLG

G4 stylus

Door de in-cell touch-technologie ligt het bedieningspaneel verankerd in het LCD-scherm. Dit maakt het eenvoudiger te bedienen. Op het grote 5,7” scherm is alles veel beter te zien en lijkt het alsof je op een echt kladblok schrijft. Maak met de verbeterde styluspen met grote nauwkeurigheid elke dag weer nieuwe creaties. Door de kleinere celgrootte op het beeldscherm en met gebruik van QuickMemo+ kun je gemakkelijker en nauwkeuriger schrijven, tekenen en foto’s bewerken.

Prijs : € 219 € 169

G4 H735

Perfecte selfies met de 5 megapixels camera. Of je nu alleen een foto maakt of gebruikmaakt van de groothoek beeldoptie, waarbij je niet alleen jezelf maar ook al je vrienden eenvoudig vastlegt. Uitstekende weergave van diepe, lage en heldere, hoge tonen zonder dat extra speakers nodig zijn.

Prijs : € 269 € 230

G4 H815

Door de prestaties van de geavanceerde LASER cam F1.8 vergeet je bijna dat de G4 een smartphone is. Door de Manual Mode waan je jezelf een professionele fotograaf; je houdt zelf controle over de witbalans, de belichting, de scherpte en de ruisonderdrukking. Zo maak je de allermooiste 16MP foto’s in topkwaliteit. Zelfs bij weinig licht, dankzij het diafragma van F1.8. Daarmee biedt LG de grootste lichtsterkte die je bij smartphones kunt vinden. Deze buitengewoon heldere lens geeft een prachtig bokeh-effect en is perfect voor het maken van foto's in het donker en portretfoto's. De heldere, gedetailleerde foto's ogen professioneel.

Prijs : € 429 € 399

Nexus 5X

Uit het hart van de Nexus-familie komt de 5X, een compact, lichtgewicht toestel dat topprestaties levert en snel klaar is voor gebruik. Achter het 5,2 inch beeldscherm gaat een Snapdragon 808-chip met hexacore processor schuil. Dit zorgt voor een hoge snelheid tegen een betaalbare prijs. De beste allround camera ooit in een Nexus werkt ook perfect bij slechte lichtomstandigheden. Dankzij de grotere pixels van 1,55 ?m pakt de Nexus zelfs onder de slechtste lichtomstandigheden genoeg licht om verbluffende details en haarscherpe foto’s vast te leggen. Met de snelle Google Camera-app hoef je geen moment meer te missen en met de slimme Google Foto’s-app breng je je herinneringen met een druk op de knop weer tot leven.

Prijs : € 399 € 349
color
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://www.moqbeltelecom.nl/
#d63b33
style1
paged
Posts laden...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off