Huawei

HomeHuawei

Ascent G7

De Huawei Ascend G7 is een krachtige en goedkope Android-smartphone met een indrukwekkende selfiecam. Het toestel heeft bovendien een erg groot scherm van 5,5 inch. Daarmee is de G7 één van de grootste toestellen in zijn prijsklasse. Huawei's smartphone heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, en weet voor een lage prijs goede hardware en een aantrekkelijk design te bieden. Liever een wat kleiner scherm? Dan kun je ook de Huawei Ascend G6 overwegen

Prijs : € 259 € 245

Ascent P7

De Huawei Ascend P7 is een relatief goedkope high-end Android-smartphone. De Ascend P7 is het vlaggenschip van Huawei, en biedt de beste hardware van het moment voor een aangenaam lage prijs. Zo is de Ascend P7 voorzien van een krachtige quad-core processor en een groot Full HD-scherm. Met een dikte van slechts 6,5 millimeter is het bovendien één van de dunste smartphones ooit.

Prijs : € 310 € 227

P8 lite

De Huawei P8 Lite is het kleine broertje van de Huawei P8. Met zijn 5 inch grote scherm en 720p HD-resolutie hoef je je echter allerrminst krap bedeeld te voelen. De P8 Lite heeft verder een quad-core processor, 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan intern geheugen. De camera's zijn hetzelfde als bij de P8, namelijk een 13 megapixel camera aan de achterkant en voorop een 5 megapixel exemplaar. Uitstekend geschikt om mooie foto's mee te schieten dus. De behuizing van de P8 Lite is overigens ook prachtig, met strakke randen en een geribbeld patroon op de achterkant. Dit model ondersteunt twee simkaarten tegelijk. Heb je geen dual-sim smartphone nodig, dan kun je ook voor de gewone Huawei P8 Lite kiezen.

Prijs : € 249 € 220

P8

De Huawei P8 is een stijvolle Android-smartphone met uitstekende hardware. Het toestel valt daarnaast op met zijn indrukwekkende camera, die boordevol unieke features als Light Paint zit. Zo maak je prachtige foto's met unieke effecten. Met de 8-megapixelcamera die voorop zit zul je bovendien de beste selfies maken. Deze smartphone is de opvolger van de Ascend P7 en is in vrijwel elk opzicht beter dan ooit! Met de P8 combineert Huawei een aantrekkelijk design met krachtige hardware en een relatief lage prijs.

Prijs : € 425 € 399

Y625

De Huawei Y625 is een relatief goedkoop toestel met een 5 inch scherm en een 1.2 GHz quad-core processor. Verder heeft de telefoon 1 GB aan werkgeheugen en is de opslagruimte 4 GB groot. Dat is overigens wel uit te breiden middels microSD-kaartjes van maximaal 32 GB, dus echt in ruimtenood hoef je nooit te komen. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat en daarbovenop Huawei's eigen EmotionUI. Bij dit toestel is dat Emotion Lite 2.3 UI, een lichtere versie waardoor de telefoon ondanks zijn minder snelle processor nog steeds vlot blijft.

Prijs : € 100 € 90
color
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://www.moqbeltelecom.nl/
#d63b33
style1
paged
Posts laden...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off