Apple

HomeApple

iPad pro

Apple heeft de iPad Pro voorzien van de nieuwste technieken en features, maar het display is zoals we dat kennen van eerdere iPads. De tablet krijgt een 12,9-inch ips lcd-display met een resolutie van 2.732 bij 2.048 pixels mee, wat neerkomt op 264 pixels per inch. Daarbij is het scherm voorzien van een speciale coating die vingerafdrukken en reflecties tegengaat.

Prijs : € 900 € 849

iPad mini 4

Qua design zien we meteen dat Apple grote stappen gezet heeft. De iPad mini 4 is een een slanker dan zijn voorganger en weegt ook iets minder. Het uiterlijk is verder niet veel veranderd; we zien het herkenbare iPad-design terug. De TouchID-sensor die we terugzagen op de iPad mini 3 is ook op de vierde generatie iPad mini aanwezig.

Prijs : € 750 € 699

iPad air wit

Het verschil in design is ook belangrijk. Apple heeft de iPad Air namelijk voorzien van een uiterlijk dat veel overeenkomsten vertoond met het uiterlijk van de iPad mini. De tablet is een stuk slanker en lichter geworden, en de bezel rondom het display is dunner. Dit maakt de iPad 2 de minder mobiele variant van de twee. De prijs mogen we natuurlijk niet vergeten; de Air is vanaf 1 november te koop voor een prijs vanaf 479 euro, terwijl de iPad 2 op het moment van schrijven te koop is voor een zo’n 350 euro. Hierbij moet gezegd worden dat de tweede generatie alleen nog in een 16GB wifi-only en een 16GB wifi plus 3G-versie te koop is

Prijs : € 650 € 599

iPad air zwart

Het verschil in design is ook belangrijk. Apple heeft de iPad Air namelijk voorzien van een uiterlijk dat veel overeenkomsten vertoond met het uiterlijk van de iPad mini. De tablet is een stuk slanker en lichter geworden, en de bezel rondom het display is dunner. Dit maakt de iPad 2 de minder mobiele variant van de twee. De prijs mogen we natuurlijk niet vergeten; de Air is vanaf 1 november te koop voor een prijs vanaf 479 euro, terwijl de iPad 2 op het moment van schrijven te koop is voor een zo’n 350 euro. Hierbij moet gezegd worden dat de tweede generatie alleen nog in een 16GB wifi-only en een 16GB wifi plus 3G-versie te koop is

Prijs : € 650 € 599

iPad 3

Het verschil tussen de iPad mini 3 en de tweede generatie is een stuk kleiner. Eigenlijk heel erg klein zelfs. De iPad mini 3 is voorzien van de Touch ID vingerafdrukscanner die in de home-knop verwerkt zit. Hiermee kun je de tablet ontgrendelen en bijvoorbeeld een applicatie aanschaffen zonder je wachtwoord te hoeven gebruiken. Dat is de enige echt belangrijke verbetering en daar betaal je 100 euro extra voor. Daarbij is de 32GB-versie uit het assortiment verdwenen en kun je ook naar de winkel voor een nieuwe goudkleurige versie.

Prijs : € 500 € 449

iPad mini 2

Het verschil tussen de eerste generatie en tweede generatie iPad mini was overduidelijk. Zo was de resolutie van het display verhoogd van 1.024 bij 768 pixels naar 2.048 bij 1.536 pixels. Het formaat van 7.9-inch is wel hetzelfde gebleven. Ook is de Apple A5-processor vervangen voor krachtigere A7-variant, kwamen er andere kleurvarianten, is de maximale opslagcapaciteit 128GB en is het nieuwe model iets zwaarder en dikker dan zijn voorganger.

Prijs : € 299 € 249

iPad 2

De eerste vergelijking is die tussen de iPad 2 en de iPad Air. De tweede generatie iPad is echter niet meer via de Apple Store te koop, wel nog via enkele retailers. Beide modellen draaien op de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem, iOS 7, en beschikken over een 9.7-inch display. Dat zijn echter de belangrijkste overeenkomsten want voor de rest zijn de verschillen groot.

Prijs : € 449 € 399

iPhone 6s

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is gemaakt uit geanodiseerd aluminium en heeft een met laser aangebrachte ‘S’. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) nanosimkaart.

Prijs : € 700 € 669

iPhone 6 plus

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De voorzijde heeft afgeronde randen en is gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De sluimerknop bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart.

Prijs : € 800 € 700

iPhone 6

Details: het beeldscherm is 4,7 inch groot (diagonaal). De voorzijde is plat met afgeronde randen en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De knop voor de sluimerstand bevindt zich op de rechterzijde van het apparaat. De thuisknop heeft Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart.

Prijs : € 600 € 549

iPhone 5s

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. De thuisknop bevat Touch ID. Er is een True Tone-flitser met een ledlampje op de achterzijde en een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Prijs : € 600 € 479

iPhone 5c

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit verhard polycarbonaat (plastic). Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Prijs : € 500 € 350

iPhone 5

Details: de voorzijde is plat en gemaakt uit glas. De achterzijde bestaat uit geanodiseerd aluminium. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘4FF’ (fourth form factor) of nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de achterbehuizing aangebracht.

Prijs : € 600 € 450

iPhone 4s

Details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) microsimkaart.

Prijs : € 300 € 249

iPhone 4

Details: de voor- en achterzijde zijn plat en gemaakt uit glas en er is een stalen rand rondom het apparaat. De knoppen om het volume aan te passen zijn aangeduid met de tekens ‘+’ en ‘-’. Er is een simkaarthouder aan de rechterzijde voor een ‘3FF’ (third form factor) microsimkaart. Het CDMA-model heeft geen simkaarthouder.

Prijs : € 400 € 300
color
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
http://www.moqbeltelecom.nl/
#d63b33
style1
paged
Posts laden...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
http://www.moqbeltelecom.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Newsletter Input text
off
off